Specialisten

Home made by Visser: het thuisgevoel creëeren

Je thuis voelen heeft voor een groot deel te maken met de inrichting van je huis. Een lamp - hoe mooi ook - die niet bij je past, kan maken dat je gevoel van thuiskomen er niet of nauwelijks is. “Daarom gaat het bij ons ook niet zozeer om het product. Het gaat bij ons om het totaalplaatje: waarin voel je je thuis? Wij, Hans en Wilma Visser, staan klaar voor je thuisgevoel.”

Aan het woord is Hans Visser van Home made by Visser in De Bilt. In de sfeervolle winkel aan de Hessenweg staat een team van vakmensen klaar voor een ieder die op zoek is naar een passend interieur of een passend interieurstuk. Het aanbod varieert van verf tot vloeren en banken en van raamdecoratie tot behang.

“Wij zien momenteel dat gemak in een woning een steeds grotere trend aan het worden is. Men kiest in nieuwbouwwoningen vaak voor producten die gemakkelijk te onderhouden zijn, zoals PVC-vloeren. De uitstraling van PVC-vloeren is levensecht momenteel. Het komt erg dicht in de buurt van een houten vloer qua uitstraling.” Dat is ook te zien in de winkel van Visser zelf. Hier ligt 200 vierkante meter PVC. In een visgraatmotief. “Ook dat is een belangrijke trend. Het harmonieert heel erg met de woning. Het is een rustige vloer, die ondergeschikt is aan de rest van het interieur. Een rode of paarse bank past hier prima bij.”

De werkwijze van Home made by Visser is erg op de klant gericht. “Wij komen altijd bij mensen thuis. Om even iets op te meten, om advies te geven over hoe ze een product het best kunnen toepassen in hun eigen woonomgeving. Voor elk product geven we persoonlijk advies. Ook als dat alleen gaat om een enkel rolgordijn. Dat vinden we belangrijk. We willen dat onze klant ontzorgd wordt. De klant bepaalt wat hij of zij wil, wij voeren uit. Wij merken ook dat daar steeds meer behoefte aan is.”

Bij het bepalen van een woninginrichting zijn er volgens Visser twee aspecten van groot belang: woonbeleving en praktische oplossingen. “In je huis moet je je thuis voelen. Maar je moet ook kijken naar de praktische kant. Als je een hond, kat of kinderen hebt, dan is het wenselijk om daar rekening mee te houden in een interieur. Voordat we een advies uitbrengen inventariseren we daarom ook altijd wat de woonwensen zijn.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.