IJsselstein Parallelweg

IJsselstein - IJsselstein
Toekomstig aanbod

Over dit project

Ook in IJsselstein is veel behoefte aan meer woningen. In samenspraak met de gemeente onderzoekt Bunnik Projekten welke mogelijkheden er zijn om nieuwe woningen te realiseren op de gronden tussen de Parallelweg en de Maria Montessoristraat.

Zoals u weet is er een groot tekort aan woningen en locaties waar nieuwbouw ontwikkeld kan worden.

Nieuwe woningen bieden veel kansen: grotere woningen kunnen worden ingeruild voor kleinere en andersom. Ook de woningen die worden achtergelaten komen beschikbaar en kunnen bijdragen aan het op gang brengen van de doorstroom, waardoor hopelijk diverse doelgroepen worden geholpen.

Er is op dit moment nog niets bekend over eventuele plannen en tijdslijnen. Wel verwachten wij dat er de komende tijd meer duidelijkheid zal komen over wat de uitgangspunten voor een nieuwbouwproject op die locatie zijn.

Heeft u belangstelling in deze ontwikkelingen of interesse in een woning in IJsselstein? Ga naar de projectwebsite https://www.ijsselsteinparallelweg.nl/ en vul het contactformulier in, dan houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
IJsselstein Parallelweg
Type woningen
Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio IJsselstein.

Aanmelden