Kromme IJssel Park

IJsselstein - IJsselstein
Toekomstig aanbod

Over dit project

De gemeente IJsselstein denkt samen met belanghebbenden na over de toekomst van het buitengebied ten zuiden van de stad.

In het Kromme IJsselgebied komen verschillende opgaven en kansen bij elkaar. Het gebied vormt de schakel tussen het landelijke karakter van de Lopikerwaard en het gebied rondom de Lek én het stedelijke gebied rondom Utrecht. Een gebied waarin slimme en duurzame koppelingen worden gelegd tussen wonen, werken, landbouw, natuurontwikkeling en recreatie.

Uitgangspunt is om te kunnen voldoen aan de woonvisie waarbij in totaal 1.500 tot 2.500 huur- en koopwoningen kunnen worden gebouwd tot 2030. Ontwikkeling vanaf 2025.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kromme IJssel Park
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio IJsselstein.

Aanmelden